Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Baleset a tesiórán - fogpótlás a vége

Posted on February 6 2013

Baleset a tesiórán - fogpótlás a vége

Üdvözöllek a blogomon, Kedves Látogatóm! Esztinek hívnak, és egy budapesti általános iskolában dlgozom tanárnőként. Szerencsére a munkám mellett bőven jut időm a szabadidős tevékenységeimre is, így adódott, hogy ezzel a bloggal egy régi álmom válthatom valóra, miszerint interenetes naplót vezethetek.

Sajnos nem vagyok túlzottan jártas a számítástechnika világában, így a honlapszerkesztésben sem, ezért választottam egy ingyenes, webes portált amelyhez felhasználóbarát webdesign szerkesztő is kapcsolódik, így az én csekély tudásommal is létrehozhattam ezt a blogot, mindenféle küldő segítség nélkül.

A bejegyzések jórészt az iskolai türténeteket érintik majd, higgyétek csak el, gyakorlatilag kifogyhatatlan a jobbnál jobb és viccesebbtörténetek tárháza! Gyakran azonban balesetek is történnek a kis gézengúzokkal, ezek az örökmozgók egyszerűen képtelenek elülni a kis popsijukon.

Előfordul azonban az is, hogy nem a kicsik a baleset sebesültjei, hanem maguk a tanárok, jóllehet pont az ő dolguk lenne, hogy megelőzzék a baleseteket. De mint tudjuk, az ördög sosem alszik. Egyszer az egyik kisfiú, akinek ráadásul az osztályfőnöke is vagyok, testnevelés órán nekem akarta dobni a kosárblabdát, én viszont nem vettem észre, így olyannyira fejen talált vele, hogy a fogaim összekoccantak. Koccanással egyidőben egy hangos reccsenést is hallottam, mintha csak egy kavicsra haraptam volna rá.

A kavics azonban a letörött fogam volt, melynek helyén – mint azt a tükörbe nézve szomorúan konstatáltam – egy nagy fekete lyuk tátongot. Hát nem volt éppen esztétikus látvány. Éreztem, hogy elkerülhetetlen lesz minél előbb még itt Óbudán egy fogpótlás klinikát felkeresnem, hiszen mégsem hagyhatom így a fogsoromat.

Tudtok esetleg ajánlani egy megbízható esztétikai fogászati klinikát Budapesten? Eddig sosem volt ilyen beavatkozásra szükségem, viszont most, hogy égetően szükségessé vált, nem szeretném avatatlan kezekre bízni a mosolyom.

Comment on this post